Skinz

#codkotabharu

Thankyou dear customer! Anyone yang nak try cheesekut sedap boleh dm/ ws skrg! Cepat cepat order sebelum menyesal🤩💛 #creamycheesekut #cheesekutsedapmurah #codkotabharu


0💬Normal

Thankyou dear customer! Anyone yang nak try cheesekut sedap boleh dm/ ws skrg! Cepat cepat order sebelum menyesal🤩💛 #creamycheesekut #cheesekutsedapmurah #codkotabharu


0💬Normal

Minuman sarang burung walet dikenali sebagai ubat mujarab untuk menyembuhkan penyakit berat juga untuk menjaga kesihatan manusia. . . Sarang burung ni dianggap memiliki gizi yang tinggi . Mulai dengan sifat anti penuaan dan anti kanser. . . Jadi tak hairanlah kalau minuman sarang burung ni antara minuman kesihatan yang paling mahal didunia. . Kalau rasa info ni bermanfaat , boleh tag kawan2 tau #lovlinsquad #minumansarangburung #lovlinkotabharu #agentwanted #lovlinbirdnest #lovlin #lovlinbirdnestkotabharu #minunangingseng #codkotabharu #minumankesihatan #minumankecantikan #lovlinlover #sideincome #nakkulitcantik #minumansarangburungberkualiti #minumansarangburungmurahviral #minumanviral #sarangburungkotabharu #lovlinmilkshake #lovlinmilkshakekotabharu #lovlinmilkshakekelantan #agentlovlin #agentwanted #ministokissahlovlin


0💬Normal

🔥Truskin Hydra Brightening Moisturiser🔥 Moisturizer Water Gel PERTAMA di MALAYSIA yang bagi kesan TRIPLE ACTION : ✅Moisturizing up to 72hours ✅Brightening ✅Whitening KELEMBAPAN SEHINGGA 72 JAM TRUSKIN MOISTURIZER 👉🏻mengandungi ingredients yang berkualiti tinggi untuk memastikan skin dapat hydration yang maksima. Sodium Hyaluronate (HA) from Japan 👉🏻membantu meningkatkan kelembapan kulit dan membantu kurangkan garis halus dan menjadikan permukaan kulit lebih lembut #truskin #trulooks #skincare #skincareproducts #truskinkotabharu #trulooksmom #productkulitkering #productkulitlicin #codkotabharu #codbachok #


0💬Normal

MIXBERRY . Mixberry nie mengandungi pelbagai bahan yang mampu korang untuk dapatkan kulit yang cantik tau.🤨 . Okay antara bahan yg ada dalam Mixberry nie adalah vitamin c, collagen dan lain-lain. So apa tunggu lagi tu uolss, cepat order k.😍 . Tekan link di bio untuk membuat pembelian!!💖 . #teamyanaLee #agentshalicious #shaliciouskelantan #shaliciouskbkelantan #codkotabharu #beautysecretshalicious #mixberrypowder #gloweeoat #gloweeoatvanila #gloweeoatcoklat #mixglow #shaliciousfoundation #bbXshalicious


0💬Normal

Marble cheese brownies.. Yang nk order blh wsap sis.. Whatsapp now!!! . 012-584.6684  012-584.6684  012-584.6684 🏍🚚🚛 +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Delivery charge bergantung kpd kawasan Lokasi self pickup akan diberitahu Order selewat-lewatnya 24jam sebelum pick up ======================================== #syjualkek #syjualbrownies #syjualcookies #kb #kbbakers #kelantan #kelantanfood #kelantanbakers #cod #codkotabharu #codkelantan #fooddelivery #kubangkerian #wakafcheyeh #telipot #lundang #madeinkotabharu #testimsdeli #igkelantan #tb #lasagna #beeflasagna #sandwich #chickensandwich #eggsandwich #tunasandwich #cheesetart #saltedcaramelbrownies #nutellabrownies #chocganachebrownies


0💬Normal

Nak pakai khimar yang bertaraf butik tapi harga pasar malam?? Meh cuba Khimar Ardani 👇 💖 Labuh depan dan belakang ( Patuh syariaat) 💖 Material kain daripada Soft Chiffon High Gred 💖 Khimar 2 Layer 💖 Pilihan sebanyak 30 warna 💖 Jahitan baby seam yang kemas 💖 Tidak panas dan selesa 💖 Jimat masa (Pakai dan sarung) 💖 Permukaan muka yang senang terbentuk dan dibentuk 💖 Jahitan tag besi yang kemas 💖 Tudung Khimar bersama kotak eksklusif Berminat/Fast respond boleh direct wassap http://www.wasap.my/60139835850/sayanakkhimar #KhimarArdani #RRAnggunCollection #sayadesigntudungcantik #TeamWonderMie #QuraishaCollection #cubaskalipastijatuhcintabanyakkali #jomjagaaurat #ubahdiri #khimar #codkotabharu #pasirtumboh #kubangkerian #kotabharu #kelantan


0💬Normal

Ye...!! Masih lagi HARGA PROMO... Ciri-ciri Mukoo Mineral Sunscreen.. ✅Sesuai untuk semua jenis kulit ✅ spf 50 with UVA & UVB ✅Tidak melekit & ringan ✅Daily Skin Routine ✅Texture easy to apply ✅Breathable, liang pori tidak tersumbat ✅Whudu Friendly ✅Mengandungi Niacinamide & hyaluronic Acid ❣️Niacinamide Acid - Menjaga Kelembapan Kulit - Mengecilkan pori - Mengurangkan garis-garis halus - Mengatasi Masalah jerawat - Membantu masalah kulit berminyak ❣️Hyaluronic Acid - Mengekalkan kelembapan kulit lebih lama (anti aging) - Memperbaiki tekstur kulit yang rosak (sunburn) - Mengurangkan kedutan di wajah Berminat? Boleh pm kak jah 😘 #makeup #nakcantik #jomcantik #tipscantik #tipsflawless #skinrepair #skinrenewal #sendayutinggi #dealersendayutinggi #dealersendayutinggionline #trustedseller #produkkecantikan #sayajual #sypakaisyjual #uvdefensecream #mattesunscreen #tintedsunscreen #spf50pa++ #spf5psunscrren #sunscreen #uvdefense #codkotabharu #codwakafcheyeh #codpengkalanchepa #produkmuslim


0💬Normal

Seriously ADUCKTIVE ‼️ Come and grab yours now ! • Pedas, manis dan masin secukup rasa. Sekali makan pasti susah nak stop. • Tak percaya? Bak kata pepatah, tak cuba, tak tahu 😍 • Nak cuba, klik jer link kat bio yer. Cuba sekali, kompem repeat berkali kali tau. 😁 . #aducktive #aducktivesaltedegg #aducktivespicysaltedeggcornflakes #aducktivekotabharu #agentkotabharu #agentkubangkerian #codkotabharu #halalfood #agentwanted #codwakafbharu #kudapkudap #viral #malaysia #uitm #ukm #utm #selangor #damansara #meletop #ssec


0💬Normal

10 snek berkhasiat yang boleh membantu menurunkan berat badan. . . . #audela #audelawonderwomen #makingyouyoungerandhealthiereveryday #makinmudamakansihatsetiaphari


1💬Normal

Next Page