Skinz

#oriflame

#Oriflame #The ONE A-Z Cream 😍😍*OFFER OFFER OFFER* 😍😍 The ONE A-Z Cream is a best-of-both worlds solution for effortless beauty every day. Combining the best of make-up and skincare, it is loaded with 10+ benefits. It covers, corrects, perfects, illuminates, hydrates, primes, awakens skin and is sweat resistant, infused with anti-pollution shield and has SPF 30. Taking the best from make-up and skincare, this multifunctional protection is lightweight with sheer, buildable coverage. One step to stress-free, healthier, happier looking skin. Apply to cleansed skin. Avoid the eye area. 🌹🌹Real Price 2449/= 😱😱 🌹🌹OFFER PRICE 1839/= 😍😍 Only* More Discount available Inbox 📨 me https://chat.whatsapp.com/GNtwCHVzcb42MDkXCKtz9u වැඩි විස්තර සඳහා inbox/whatsapp/imo/ viber 0716166147.. දිවයින පුරා බෙදාදීම ....


0💬Normal

Glitter holonya edhan ini. Cuma butuh sedikit sentuhan kasih sayang biyar cetarr!! #oriflame #oriflamenailworkspro #oriflameglitterpolish


0💬Normal

OPTIMAL clear white lightening serum 30ml. Nd eye cream for clear the skin around eye like dark circles #orderonline #ORIFLAME #oriflameindia


0💬Normal

Продажи, сетевой, бизнес. 💃⠀⠀ ⠀⠀ Изначально, конечно, сам продукт свёл меня с ума😆🤯⠀⠀ ⠀⠀ Поэтому все мои близкие и знакомые были вовлечены в использование продукта и не сразу я поняла, что такое сетевой бизнес, точнее сетевое предпринимательство.⠀⠀ ⠀⠀ На момент входа я считала, что у меня есть достаточный опыт сетевого БИЗНЕСА, но оказалось, что это опыт продавца товара в сетевой компании🤣⠀⠀ Мы в восторге от товара, продаем товар, люди покупают товар, а структура не растет🙆‍♀️. Продажа есть, бизнеса нет. И тут начались мои изыскания и обучение - самое интересное 🤭⠀⠀ ⠀⠀ Я приняла решение разобраться, почему у меня растет только первая линия, а в глубину тупик .🙄 Решила попробовать начать развиваться в интернете, поняла что это не решает мой вопрос. Начала учиться ведению сетевого бизнеса. Нашла свои ошибки, разобрала их, исправила. В общем, получила опыт.⠀⠀ Начала формировать свою систему, создала пошаговую инструкцию... и бизнес начал приносить свои результаты🤩⠀⠀ ⠀⠀ Вот так я поняла что индивидуальный предприниматель и продавец товара это разные роли. И, зачастую, никакого отношения к бизнесу не имеет 🧏‍♀️⠀⠀ ⠀ ⠀ Было полезно? Ставь лайк ❤ и не забудь сохранить пост✌⠀ ⠀⠀ Делитесь своим сетевым опытом😉✌⤵️⤵️⠀ ⠀⠀


1💬Normal

Parfum Oriflame #Oriflame #parfum


0💬Normal

Oriflame bakal traktir liburan untuk member nya yang mencapai target penjualan dengan syarat dan ketentuan yang sangat jelas dan transparant. Product di toko online dan catalog tersedia https://id.oriflame.com?store=Tokoonlineranie Kali ini nggak tanggung tanggung Bakal di traktir ke 3 Negara🥳 Bakal penuh stempel di pasport😍 belum lagi Negara transit❤ Uch tau banget rasanya klo Oriflame yang traktir. Hotel dan makanan nya tuh nggak pernah bikin semua member kecewa. Nggak pernah ngalamin kekurangan gizi klo Oriflame kasih liburan mau di mana pun💯 Hotel bintang lima di Negri Dongeng💥 Bit.ly/Ranicetar Klik dan coba keajaiban dalam hidupmu🌍✈ #liburangratis #oriflame


0💬Normal

•Giordani Gold Iconic All-in-One• Mascara Luxurious all-in-one mascara. Lengthens. volumized, curls, separates and conditions lashes. Silky, gliding formula with conditioning Smoothening Blend. Unique brush for superior lash coverage 8ml. ALL IN ONE: SUPREME LENGTH LAVISH VOLUME DIVINE CURL & MORE TO ADORE IT: No clumping, smudging or flaking. Original Price - ₹699 Our Price - ₹595 #oriflame #oriflameindia #giordani #gold #iconic #allinone #offer #black #silky #8ml


0💬Normal

üyelik için linkteki formu doldurun. üye olmadan indirimli ürünler satın almak için dm 😍 whatsapp 05468482866 online katalog talebinizi yoruma yazabilirsiniz #avon #makyaj #ekgelir #kampanya #indirim #parfum #kampanya #kozmetik #avonuyelik #matruj #farmasi #huncalife #oriflame #ucretsizuyelik #maskara #allik #nailart #konturmakyaj #fondten #eyeliner #evdeniş #ucuzlukpazarı #fashionmakeup #trendmakyaj #avonturkiye #avontürkiye #ucretsizuyelik #ğrenciyeekiş #ğrenciyeekgelir #kazançlıiş


0💬Normal

Keseruan acara OOTD Februari kemarin😍😍 . . . #ootd #oriflame


0💬Normal

Reposted from @oriflame_cosmetics_brand_3695Comment 💖 if you love Tender Care! ✨💫😍 ⁣. ⁣. ⁣🔎 Tender Care Protecting Balm (1276) ⁣ ⁣ ⁣#Oriflame #TenderCare #Skincare #Beauty #regrann #wajidkhansalon #kashees #eiddeals #oriflame #naturlove #essentials #balm #lipstick #lips #oneclour #skincare #satisfiedcustomer #naturlove #essentials #balm #you #uses #UltimateLift #trending


0💬Normal

GROW seminggu yang lalu ❤️❤️❤️ . Seruu banget kalo bisa hadir di acara bulanannya Komunitas Maki-Paki 😍 . Bisa recharge ilmu, semangat & hal2 positif yang bisa di duplikasi . Dari awal acara sampai akhir ga akan bosen deh . Dan salah satunya ada acara recognisi, dimana sekecil apapun prestasi kita, tetap di apresiasi ❤️ . Lebiih serunya lagi selalu ada tema berbeda setiap bulannya, & Panitia sampai peserta punya dresscode nya masing2 😍 . Buat teman2 yang belum join, & pengen kepoin tentang Oriflame kepoin tentang komunitas kita, boleh banget datang di grow bulan berikutnya yaa ❤️❤️❤️ . . . . . #grow #february #february2020 #februarychallenge #februarylove #februarygoals #bisnis #bisnisonline #bisnismudah #bisnisrumahan #bisnisberkah #bisnispelajar #bisnisdigital #bisnissampingan #bisnismahasiswa #bisnisanakmuda #bisnissimple #bisniskekinian #bisnisindonesia #iburumahtanggasukses #iburumahtanggaberpenghasilan #oriflame #oriflameindonesia #oriflamechangeslives #shareyourpassion


0💬Normal

Kemaren pas lunch gathering m3network nuansanya baby pink.. Karena ga punya baju baby pink, akhirnya beli kain n buat.. 😍 Trus cocok banget dipasangin sama Moderne Exklusiv Bag dari Oriflame.. Ini hadiah sponsor bulan lalu.. Tapi buat kamu yg mau dapet juga tas ini, Spesial jadi hadiah WP 3 bagi member baru di bulan Februari 😍 Sukanya itu di bagian pegangannya.. unik 🤩 Dan warnanya beda di 2 sisi.. warna baby pink dan hijau pastel Kombinasi warna yg manis banget yaa 😊 Ukurannya pas banget, ga begitu besar, juga tidak terlalu kecil 👜 Makanya, pastikan kamu juga dapet hadiah ini.. Pastikan daftar member di bulan februari yaa.. Chat aja Ari Esta 😍 . . . . #exklusivbag #oriflame #babypink #hadiahtas


0💬Normal

Reduces the visibility of dark spots for women of all ages. . . Contains SPF 20 to protect the skin from sun damage and further darkeningHelps inhibit melanin productionEvens skin tone and helps decrease visibility of dark areasSuitable for all agesAbout Optimals Each Optimals product contains the patented antioxidant technology Lingon 50:50™ + a customized active offering a wide portfolio to meet all ages and all skin types. Set price was:11329/ Discounted Set price:8499/ How to use 4 steps to your ideal skin... 1.Cleanse your skin to remove excess make-up and impurities. 2.Use a toner to remove any last traces dirt. 3.Apply your cream at night. In the morning use Even Out Day Cream SPF 20 for best results. 4.Use with Optimals Seeing is Believing Eye Cream. For orders contact us at DM us cash on delivery Deliverycharges 200/- . . . #optimal #eyecream #fresh #face #goodbye #hello #perfect #eyelinerstylo #pakistan #theone #fashion #Oriflame #Pakistan #brand #skincare #ladies #Oriflamepk #online #shopping #latest #skin #skincare


0💬Normal

@id.oriflame @oriflame #oriflame #oriflame_id


0💬Normal

В НАЛИЧИИ ❗❗❗ Салфетка для планшетов и ноутбуков 🤔Сделать идеально чистым и без разводов экран планшета или монитора телевизора за считанные секунды и без усилий-это реально!!!😂 ‼️Отличный презент👍 💰Цена...190руб. #greenway #гринвей #здоровье #жизньбезхимии #экомаркет #экотовары #красота #экология #aquamagic #экопродукты #аромамасла #эфирныемасла #бизнес #безхимии #экопродукция #работа #микроволокно #сетевой #экобизнес #oriflame #эко #avon #гринвэй #мамавдекрете #чистыйдом #уборка #большойкамень #сетевойбизнес #экопродукт#


0💬Normal

💅 Esmalte de Uñas OnColour 💅 OFERTA: S/10 . Espectacular explosión de color para tus uñas en una gama de colores atractivos y acabados brillantes. Formulados con Tecnología Color Coverage para un acabado súper colorido y brocha angular que ofrece una aplicación fácil y precisa. Para mejores resultados, aplica una segunda capa. Esmalte de secado rápido y fácil de retirar. #Oriflame #cajamarca #catalogo #peru #esmalte #nails #uñas


0💬Normal

*Diamond Cellular Anti-Ageing Cream* Code: 13659 / 50 ml Orignal price :5979 Catalogue price:4479 40 or 40+ All skin type دنیا کی پہلی کریم جس میں اصلی diamond dust🔹 موجود ہیں anti ageing کریم ہے +40 عمر کے افراد کے لیے بہترین کریم ہے اس کریم کے مندرجہ ذیل فوائد ہیں جو آپکو 4 ہفتوں میں ہی نظر آتے ہیں.. 👇 . ✔️remove Wrinkles and fine lines ✔️skin tightening ✔️glowing skin ✔️moisturize ur skin ✔️radiant ur skin 75% ✔️smooth skin ✔️ brighten complexion ✔️remove dark spots . .📦For order inbox 💸cash on delivery 🚚 all over Pakistan🇵🇰. . Get yours now! Your Favourite Oriflame Products at your doorstep with best price... ... . . . #order#ready#ship#acni#scars#freckles#Hairfall#bag #issue#dandruff#roughskin#roughairs#oriflame#cosmetics#pakistan#world#Lahore#Karachi#splitends#cream#moisture#pimples#deals#fairness#brightskin#doublechin#strechmarkes #oriflame


0💬Normal

Dm me for more info and discount 💞 #healthandbeauty #oriflame #oriflameindonesia #cosmetics


0💬Normal

Next Page